Team Member

Thibault

Manager, vært og rejseguide (DE/EN)

Hvorfor kom du til København? Og hvad holdt dig her?

Jeg kom først til København for at deltage i LARP (Life Action Role Play) og Authentic Relating community tilbage i 2017. Disse to grupper var så imødekommende og opmuntrende, at jeg besluttede at blive og opbygge et nyt liv her.

Hvad er dine yndlingssteder i byen?

Sydhavenstippen var stedet, hvor jeg først blev forelsket i byen. Det er en lille naturstrimmel i den sydlige ende af byen direkte ved vandet. Og så elsker jeg at sidde ved søerne, især om morgenen, når solen varmer den vestlige side. Jeg har brugt meget tid på at læse og skrive der.

Hvad overraskede dig mest, da du kom til Danmark?

Hvor nemt er det at betale sin skat. Hvis du ikke var ligeglad med at få meget tilbage fra dine skatter, kunne du bogstaveligt talt logge ind, trykke på „Okay“, og det ville være det.

Hvad er dine yndlingsrestauranter og hvorfor?

Café Gavlen på Sankt Hans Gade. Det er en dejlig lille café og bar skjult lidt væk. Det er mere fokuseret på drikkevarer end mad, selvom de serverer nogle kager. Jeg elsker at sidde på bænkene udenfor og bare se lokalbefolkningen gå rundt i deres liv. Baan Thai Isarn på Halmtorvet serverer fantastisk thaimad og også i store portioner (jeg er en høj person og kan lide at spise). Det er næsten altid reserveret, så sørg for at få en reservation på forhånd.

Eventuelle tips til folk, der kommer til København:

Forlad aldrig huset uden en sweater eller let jakke, selvom det ser varmt ud.

Hvad laver du udover at arbejde for Tropical Bikes?

Jeg er en ritualdesigner og facilitator.