OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på almindelige spørgsmål om vores cykeludlejning, guidede ture, og sikkerhedsforanstaltninger.

HVOR OG HVORDAN KAN JEG PARKERE MIN BIL?

For Åboulevard 3: Den nemmeste mulighed er at gå til Det Grønne Parkeringshus i 5 minutters gåafstand fra butikken. Det ligger på Blågårdsgade/Åboulevarden, og du køber blot en billet for varigheden af dit ophold. Alternativt kan du også parkere på gaden og skal bruge en dansk parkeringsapp, dvs. EasyPark. Parkering på søndage eller helligdage er gratis.

For Vester Voldgade 2: Der er to parkeringspladser rundt om hjørnet: Studiestræde 48 Parkering og på Jarmers Plads. For begge har du brug for en parkeringsapp.

HVOR LANGT ER HOVEDBANEGÅRDEN OG KRYDSTOGTSKIBSTERMINALERNE VÆK FRA DIN BUTIK?

Til Åboulevard 3: Hovedbanegården er ca. 10 minutter væk med offentlig transport og 20 minutter til fods. Til Oceankaj krydstogtterminal tager det ca. 40 minutter med offentlig transport (eller 1,5 time til fods).

Til Vester Voldgade 2: Fra hovedbanegården er der 10 minutters gang. Den nærmeste metrostation er Rådhuspladsen og ligger 1 stop væk. Det samme gælder S-togstationen Vesterport. Fra Oceankaj krydstogtterminal tager det omkring 30 minutter.

HVILKE BETALINGSMETODER ACCEPTERER DU?

Vi accepterer kredit- og betalingskort samt kontanter. Ved leje skal du være opmærksom på, at vi skal opkræve et depositum for enhver anden betalingsmetode end kreditkort, og at du skal returnere cyklerne i vores åbningstider (09.00-14.30) for at modtage dit depositum tilbage. Depositum for en almindelig cykel er 500 kr. og 1000 kr. for en speciel cykel.

HVORNÅR KAN JEG ANNULLERE MIN RESERVATION SENEST FOR AT FÅ FULD REFUSION?

Du kan annullere din reservation indtil 24 timer før starten af reservationen for at få fuld refusion. Denne regel gælder muligvis ikke for større gruppereservationer.

Generelle spørgsmål

HVORDAN RETURNERER VI CYKLER EFTER ÅBNINGSTIDEN?

Hvis du returnerer vores cykler efter åbningstiden (09.00-14.30), skal du parkere cyklerne foran vores butik, lægge nøglerne i den pose, vi gav dig, og smide nøglerne i brevkassen. Kurve og hjelme skal kædes til cyklerne. Returner ikke cykler efter kl. 18.00. Kom i stedet tilbage næste morgen mellem 08.30 og 09.00.

KAN JEG FORLÆNGE MIN LEJE SPONTANT?

Ja. Ring til os, så vi kan tjekke tilgængelighed for den næste dag (e).

ER LEJEDE CYKLER FORSIKRET MOD TYVERI?

Nej, når du lejer en cykel, er du ansvarlig for tyveri, og hvis du mister en cykel, skal du betale for det. Alle cykler leveres med dobbeltlås, og hvis du passer godt på at låse den, er risikoen for tyveri meget lille. De fleste rejseforsikringer dækker tyveri, så vi anbefaler at tjekke, om din rejseforsikring dækker i tilfælde af tyveri.

KAN JEG FÅ MIN CYKEL LEVERET TIL OG AFHENTET FRA ET ANDET STED END BUTIKKEN?

Ja, vi tilbyder cykellevering og afhentning inden for København. Per vej opkræver vi 1500 kr. for op til 15 cykler. Giv os besked i god tid, så vi kan arrangere transporten.

HVORNÅR OG HVOR SKAL JEG RETURNERE CYKLERNE?

Alle cykler skal returneres enten senest kl. 18.00 på lejeperiodens sidste dag, eller den følgende morgen mellem kl. 08.30 og 09.00. For cykler, der returneres senere, opkræver vi dig en ekstra dag. Cykler skal returneres til det samme sted, hvor du hentede dem.

HVAD SKER DER I TILFÆLDE AF FLADT DÆK ELLER ANDRE SKADER?

I lejeperioden er du fuldt ansvarlig for eventuelle skader på cyklen, og du accepterer at betale for eventuelle skader. Hvis du gerne vil være forsikret mod flade dæk, kan du få vores Forsikring af flade dæk. Læs vores 'Vilkår og Betingelser' for at få et komplet overblik.

Hvis cyklen går i stykker, og du ikke kan fortsætte din tur, ring til os, eller vend tilbage med cyklen til butikken for at få en ny. Gå ikke i panik. Vi vil altid finde en løsning.

Udlejning

HVOR STORE ER GRUPPERNE PÅ OFFENTLIGE TURE?

Vi arbejder med maksimalt 15 deltagere pr. tur. Vi gør vores bedste for at undgå overbooking og holde antallet under 15 pr. tur.

KAN JEG BEHOLDE CYKLEN EFTER TUREN?

Ja, det er helt muligt og en fantastisk måde at fortsætte med at udforske København på egen hånd. Tal med din rejseguide under turen, eller tjek ind hos os efter turen tilbage i butikken.

KAN JEG MEDBRINGE MIN EGEN CYKEL PÅ TUREN?

Ja, du kan medbringe din egen cykel. Sørg for at bruge muligheden „Medbring din egen cykel“, når du booker din tur for at spare 50 kr. på din billet.

HVOR LANG ER HØJDEPUNKTSTURNÉEN?

Turen tager 3 timer og dækker ca. 16 km i afstand. En del af kælderen er en pause i Nyhavn til forfriskninger.

Rundvisning