Kontakt

Find os

Vores lokationer

Tropiske cykler - Ture
Vester Voldgade 2
1200 København K

Find placering

Tropiske cykler - Udlejning
Åboulevard 3
1635 København V

Find placering

HVOR OG HVORDAN KAN JEG PARKERE MIN BIL?

For Åboulevard 3: Den nemmeste mulighed er at gå til Det Grønne Parkeringshus i 5 minutters gåafstand fra butikken. Det ligger på Blågårdsgade/Åboulevarden, og du køber blot en billet for varigheden af dit ophold. Alternativt kan du også parkere på gaden og skal bruge en dansk parkeringsapp, dvs. EasyPark. Parkering på søndage eller helligdage er gratis.

For Vester Voldgade 2: Der er to parkeringspladser rundt om hjørnet: Studiestræde 48 Parkering og på Jarmers Plads. For begge har du brug for en parkeringsapp.

HVOR LANGT ER HOVEDBANEGÅRDEN OG KRYDSTOGTSKIBSTERMINALERNE VÆK FRA DIN BUTIK?

Til Åboulevard 3: Hovedbanegården er ca. 10 minutter væk med offentlig transport og 20 minutter til fods. Til Oceankaj krydstogtterminal tager det ca. 40 minutter med offentlig transport (eller 1,5 time til fods).

Til Vester Voldgade 2: Fra hovedbanegården er der 10 minutters gang. Den nærmeste metrostation er Rådhuspladsen og ligger 1 stop væk. Det samme gælder S-togstationen Vesterport. Fra Oceankaj krydstogtterminal tager det omkring 30 minutter.

KAN JEG FÅ MIN CYKEL LEVERET TIL OG AFHENTET FRA ET ANDET STED END BUTIKKEN?

Ja, vi tilbyder cykellevering og afhentning inden for København. Per vej opkræver vi 1500 kr. for op til 15 cykler. Giv os besked i god tid, så vi kan arrangere transporten.

HVILKE BETALINGSMETODER ACCEPTERER DU?

Vi accepterer kredit- og betalingskort samt kontanter. Ved leje skal du være opmærksom på, at vi skal opkræve et depositum for enhver anden betalingsmetode end kreditkort, og at du skal returnere cyklerne i vores åbningstider (09.00-14.30) for at modtage dit depositum tilbage. Depositum for en almindelig cykel er 500 kr. og 1000 kr. for en speciel cykel.

KAN JEG FORLÆNGE MIN LEJE SPONTANT?

Ja. Ring til os, så vi kan tjekke tilgængelighed for den næste dag (e).

HVORNÅR OG HVOR SKAL JEG RETURNERE CYKLERNE?

Alle cykler skal returneres enten senest kl. 18.00 på lejeperiodens sidste dag, eller den følgende morgen mellem kl. 08.30 og 09.00. For cykler, der returneres senere, opkræver vi dig en ekstra dag. Cykler skal returneres til det samme sted, hvor du hentede dem.

Har du spørgsmål?
Vi har svarene

Find svar på almindelige spørgsmål om vores cykeludlejning, guidede ture, og tip omkring din rejse.

Se hele listen